Hungarian English German

Számláló

mod_vvisit_counterMa14
mod_vvisit_counterTegnap26
mod_vvisit_counterA héten231
mod_vvisit_counterA hónapban127
mod_vvisit_counterÖssesen219911

Ki olvas minket

Oldalainkat 3 vendég böngészi

Névnap

Ma 2024. május 05., vasárnap, Györgyi napja van. Holnap Ivett és Frida napja lesz.
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
Bormanufaktúra PDF Nyomtatás E-mail


Az 1938 óta működő pincészetünk kizárólag saját termesztésű  szőlőt dolgoz fel, valljuk, hogy jó bort csak megfelelő minőségű, ellenőrzött, szakszerűen gondozott szőlőből lehet készíteni.

A szüret előtt mindig gondos sav- ill. cukoranalízist végzünk és ez alapján állapítjuk meg az ideális betakarítás időpontját.

A szőlőfeldolgozás és a borkészítés technológiájában a két kézzel végzett munka szerepe a domináns.

Tradícionális feldolgozás - fa préssel történő préselés - útján, kis tételeket készítünk, az elkészült borokat fa hordókban tároljuk, érleljük.

Egyedi ízvilágra való törekvésünk munkaszeretettel, szenvedéllyel és rugalmassággal párosul.